Backoffice voor bedrijven en ZZP | Backoffice uitbesteden

Backoffice Uitbesteden

Door uw backoffice aan ons uit te besteden, kunt u zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de administratieve en juridische verplichtingen die gepaard gaan met het hebben van personeel, zoals salarisadministratie, arbeidsrechtelijke vraagstukken en contractbeheer.

Backoffice taken laten overnemen

Wij nemen deze taken van u over en zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Hierdoor kunt u zich concentreren op het laten groeien van uw bedrijf en het verbeteren van uw dienstverlening. Met onze professionele ondersteuning kunt u de efficiëntie en winstgevendheid van uw onderneming verbeteren, zonder u zorgen te hoeven maken over de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken.

Onze service is tot uw dienst

De service die wij aanbieden kent hoge klanttevredenheid. Lees meer over onze diensten of neem direct contact met ons op.

Sneller groeien met backofficer

 • Betrouwbare backofficebureau
 • Wij focussen op elke organisatie
 • Juridische oplossingen
 • Salarisadministratie en payingit
 • We bieden elk administratie dienst aan
 • Backoffice ook voor uitzendbureau uit te besteden

Backoffice offerte aanvraag

Als u een op maat gemaakte offerte wilt ontvangen of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en u kunt ons ook altijd bereiken via het online formulier.

3 Stappen voor meer focus op uw organisatie

Step by step backofficer

Stap 1:

Vertel uw wensen en ontvang onze gratis offerte die u tot niets verplicht.

Stap 2:

Keur het voorstel goed en bedenk ‘dit had ik eerder moeten doen’.

Stap 3:

Leg uw focus meer op eigen bedrijf, u heeft nu uw backoffice uitbesteed

  Stel uw vraag
  1. Naam:

  2. Email:

  3. Telefoon:

  4. Vraag:


  * Required

  Backoffice werkzaamheden uitbesteden

  Hoe fijn zou het zijn om de backoffice werkzaamheden uit te besteden aan een expert op het gebied van administratie en personeelsbeheer?

  Het goede nieuws is dat dit mogelijk is.

  Backofficer inhuren voor het uitbesteden van administratieve taken

  Ontdek hoe een backofficebedrijf inschakelen jou kan helpen bij het uitbesteden van administratieve taken. Lees verder om meer te weten te komen.

  Ben je op zoek naar manieren om je administratieve taken efficiënter te beheren? Overweeg dan eens om een backofficer in te huren. Het uitbesteden van je administratieve bedrijfsvoering kan veel voordelen bieden en je in staat stellen om je te concentreren op je kernactiviteiten. In dit artikel zullen we bespreken wat een backofficebedrijf is, waarom je zou moeten overwegen om je backoffice uit te besteden, de risico’s en voordelen ervan, en hoe je de kosten van een backoffice kunt berekenen. Lees verder om meer te weten te komen over dit onderwerp.

  Inhoudsopgave

  Wat is een backofficebedrijf?

  Een backofficebedrijf is een externe dienstverlener die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van diverse administratieve taken voor andere bedrijven. Deze taken kunnen onder meer omvatten: het verwerken van salarisadministratie, facturering, debiteurenbeheer, boekhouding, personeelsadministratie en algemene ondersteuning op administratief gebied.

  Het inhuren van een backofficebedrijf stelt je in staat om de verantwoordelijkheid voor deze taken over te dragen aan een professioneel team van experts, waardoor je bedrijf efficiënter kan werken en zich kan richten op de kernactiviteiten.

  Waarom je backoffice uitbesteden?

  Het uitbesteden van je backoffice biedt verschillende voordelen voor je bedrijf. Hier zijn enkele belangrijke redenen om te overwegen:

  Kosteneffectiviteit

  Het hebben van een interne backoffice kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen, zoals salarissen, opleidingen en de aanschaf van software en hardware. Door je backoffice uit te besteden, kun je deze kosten verminderen, aangezien je alleen betaalt voor de diensten die je daadwerkelijk

  gebruikt.

  Expertise en efficiëntie

  Een backofficebedrijf heeft gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van administratieve processen. Ze kunnen gebruikmaken van geavanceerde systemen en technologieën om taken sneller en efficiënter uit te voeren. Dit kan leiden tot een hogere nauwkeurigheid, tijdige uitvoering van taken en een verbeterde kwaliteit van de administratieve processen.

  Tijdsbesparing

  Door je backoffice uit te besteden, hoef je je geen zorgen te maken over het werven, trainen en managen van personeel voor administratieve taken. Dit bespaart je kostbare tijd die je kunt besteden aan strategische activiteiten en het laten groeien van je bedrijf.

  Schaalbaarheid

  Een backofficebedrijf kan flexibel inspelen op de behoeften van je bedrijf. Of je nu groeit of krimpt, ze kunnen gemakkelijk op- of afschalen om aan je vereisten te voldoen. Dit geeft je de vrijheid om je bedrijf aan te passen aan veranderende marktomstandigheden zonder je zorgen te hoeven maken over je administratieve processen.

  Risico’s en voordelen van het uitbesteden van de backoffice

  Het uitbesteden van je backoffice brengt bepaalde risico’s met zich mee, maar het biedt ook aanzienlijke voordelen. Laten we deze beide aspecten nader bekijken:

  Risico’s van het uitbesteden van de backoffice

  1. Verlies van controle: Wanneer je je backoffice uitbesteedt, geef je een deel van de controle over je administratieve processen uit handen aan een externe partij. Het is belangrijk om duidelijke communicatie en samenwerking te hebben om ervoor te zorgen dat je nog steeds controle hebt over de belangrijke aspecten van je administratie.
  2. Veiligheidsrisico’s: Het delen van vertrouwelijke gegevens met een externe partij brengt altijd beveiligingsrisico’s met zich mee. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat het backofficebedrijf de juiste beveiligingsmaatregelen heeft getroffen om de vertrouwelijkheid en integriteit van je gegevens te waarborgen.

  Voordelen van het uitbesteden van de backoffice

  1. Kostenbesparing: Door je backoffice uit te besteden, kun je besparen op salarissen, training en infrastructuurkosten.
  2. Toegang tot expertise: Je hebt toegang tot de expertise en ervaring van een professioneel backofficebedrijf, waardoor je administratieve processen efficiënter en nauwkeuriger worden uitgevoerd.
  3. Focus op kernactiviteiten: Het uitbesteden van je backoffice stelt je in staat om je te concentreren op je

  kernactiviteiten en het laten groeien van je bedrijf.

  Hoe bereken je de kosten van een backoffice?

  De kosten van het inhuren van een backofficebedrijf kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de omvang van je bedrijf, de complexiteit van je administratieve processen en de specifieke diensten die je nodig hebt. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen bij het berekenen van de kosten:

  Dienstenpakket

  Wat zijn de specifieke taken en verantwoordelijkheden die je wilt uitbesteden? Bepaal welke diensten je nodig hebt en kies een backofficebedrijf dat aan deze eisen kan voldoen.

  Volumeniveau

  Hoeveel transacties, documenten of taken moeten worden verwerkt? Het volume van je administratieve activiteiten kan van invloed zijn op de kosten, aangezien meer werk doorgaans hogere kosten met zich meebrengt.

  Complexiteit

  De complexiteit van je administratieve processen kan ook van invloed zijn op de kosten. Als je bedrijf specifieke brancheregels, complianceregels of complexe workflows heeft, kan dit resulteren in hogere kosten.

  Service Level Agreement (SLA)

  Een Service Level Agreement is een contract waarin de afspraken tussen jou en het backofficebedrijf worden vastgelegd, inclusief de diensten, prestatienormen, rapportagevereisten en prijsafspraken. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt en begrijpt welke kosten inbegrepen zijn in de SLA.

  Om een nauwkeurige kostenraming te krijgen, is het raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende backofficebedrijven en hun aanbiedingen te vergelijken. Op basis van deze informatie kun je de beste keuze maken die past bij de behoeften en het budget van je bedrijf.

  Vragen en antwoorden

  Wat zijn de belangrijkste risico’s van het uitbesteden van de backoffice?

  De belangrijkste risico’s van het uitbesteden van de backoffice zijn het verlies van controle over je administratieve processen en beveiligingsrisico’s bij het delen van vertrouwelijke gegevens met een externe partij. Het is essentieel om samen te werken met een betrouwbaar backofficebedrijf en duidelijke communicatie en samenwerking te hebben om deze risico’s te beperken.

  Hoe kun je de juiste backofficer voor je bedrijf kiezen?

  Om de juiste backofficer voor je bedrijf te kiezen, is het belangrijk om je behoeften en vereisten duidelijk te definiëren. Vraag offertes aan bij verschillende backofficebedrijven, vergelijk hun aanbiedingen, bekijk hun ervaring en referenties en stel vragen over hun expertise en capaciteiten. Kies een backofficer die past bij je bedrijfscultuur, betrouwbaar is en de juiste expertise heeft om aan je behoeften te voldoen.

  Welke voordelen biedt het uitbesteden van de backoffice?

  Het uitbesteden van de backoffice biedt voordelen zoals kosteneffectiviteit, toegang tot expertise, tijdsbesparing en schaalbaarheid. Het stelt je bedrijf in staat om zich te concentreren op kernactiviteiten, efficiëntie te vergroten en te profiteren van de kennis en ervaring van een professioneel backofficebedrijf.

  Conclusie

  Het inhuren van een backofficer voor het uitbesteden van je administratieve taken kan een slimme zet zijn voor je bedrijf. Het biedt kosteneffectiviteit, expertise, tijdsbesparing en schaalbaarheid. Door je backoffice uit te besteden, kun je je richten op je kernactiviteiten en profiteren van de voordelen van een professioneel backofficebedrijf. Zorg ervoor dat je de risico’s begrijpt en samenwerkt met een betrouwbare partner. Bepaal je behoeften, vergelijk offertes en kies de backofficer die het beste bij je bedrijf past. Met de juiste backofficer aan je zijde kun je je administratieve processen optimaliseren en je bedrijf naar succes leiden.

  Hieronder vallen diverse diensten die we onder backoffice activiteiten scharen:

  • Contractbeheer en bijhouden en implementeren van nieuwe wet- en regelgeving
  • Urenregistratie
  • Facturatie
  • Verloning (wekelijks of vier-wekelijks)
  • Voorfinanciering
  • Debiteurenbeheer
  • Afdracht van belastingen en premies
  • Inschaling
  • Verzekeringen (waaronder aansprakelijkheid- en kredietverzekering)
  • Ziekteverzuim en opvolging
  • Certificeringen (zoals NEN 4400-1 / SNA-keurmerk, VCU)
  • Subsidies
  • Software

  Onze professionele helpdesk staat altijd direct voor u klaar om vragen van inleners en uitzendkrachten te beantwoorden. Bovendien kunt u altijd rekenen op de ondersteuning van een ervaren sparringpartner op het gebied van ondernemerschap. Zo kunt u bij ons terecht voor gratis advies en begeleiding bij het laten groeien van uw bedrijf.

  Daarnaast bieden wij regelmatig kennissessies aan over de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Door deel te nemen aan deze sessies blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied, zodat u uw dienstverlening kunt blijven verbeteren en uw klanten optimaal kunt bedienen. Bij ons kunt u rekenen op een uitgebreide en persoonlijke service, zodat u zich volledig kunt concentreren op het succesvol runnen van uw bedrijf.

  Besteed uw backoffice uit om deze drie redenen:

  1. Tijdsbesparing: Bespaar tijd door administratieve taken en het bijhouden van regelgeving en CAO’s uit te besteden. Gebruik die extra tijd om u te richten op het werven en matchen van kandidaten.
  2. Minder behoefte aan liquide middelen: Vermijd de noodzaak om lonen te financieren voordat u betalingen van klanten ontvangt, door ons dit te laten doen.
  3. Verlaagd risico: Draag de financiële risico’s van zieke of arbeidsongeschikte medewerkers, evenals het debiteurenbeheer, aan ons over. Onze specialisten blijven op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving, zodat u dat niet hoeft te doen. Dit zijn slechts enkele voordelen van het overlaten van uw backoffice – we hebben nog geen nadelen gevonden! Als je vragen hebt, stel ze aan onze backofficer via het formulier of telefonisch.

  Wij garanderen het volgende:

  1. Ons bedrijf voldoet 100% aan de WAB-regelgeving
  2. Al uw overeenkomsten zijn rechtsgeldig
  3. Alle risico’s zijn uit te sluiten
  4. Volledige subsidie ​​voor flexibel ondernemen
  5. Directe toegang tot moderne en up-to-date to-date softwarepakket
  6. Korte implementatietijd Geen behoefte aan interne of externe specialisten.

  Backofficebureau om op te vertrouwen

  Met PayOffice kunnen uw werknemers gemakkelijk hun eindejaarsoverzichten bekijken of bruto-naar-netto loonschattingen berekenen. Daarnaast kunnen uw klanten op het platform uren invoeren of facturen goedkeuren, op elk gewenst moment en waar ze ook zijn. Ons in-house ontwikkelteam zorgt ervoor dat PayOffice naadloos aansluit bij uw branding, zodat het platform eruitziet en aanvoelt als een integraal onderdeel van uw bedrijf.

  Uw stakeholders zullen geen merkbare verschillen opmerken en zullen het platform als een natuurlijk onderdeel van uw dienstverlening beschouwen. Dit geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en verhoogt het vertrouwen van uw klanten en werknemers in uw bedrijf. Met PayOffice kunt u uw dienstverlening verbeteren en uw bedrijf laten groeien.

  Besteed uw backofficetaken uit aan de personeelssoftware van PayOffice.

  Wij nemen alle administratieve, financiële en juridische taken van u over, terwijl u toch volledige toegang heeft tot de informatie via ons online platform, genaamd PayOffice. Dit digitale dossier geeft u real-time data over uw klanten, medewerkers, gewerkte uren en debiteurenbeheer. Zowel uw medewerkers als uw klanten kunnen ook gebruikmaken van dit platform door middel van hun eigen accounts.

  Door middel van dit online platform kunt u eenvoudig al uw administratieve en financiële zaken in één overzichtelijke omgeving beheren en heeft u altijd direct inzicht in uw bedrijfsvoering. Hierdoor kunt u sneller beslissingen nemen en uw bedrijf efficiënter en effectiever runnen.

  Wat kost het uitbesteden van uw back-office?

  Veel ondernemers denken dat het uitbesteden van hun back-office een flinke kostenpost met zich meebrengt. In de meeste gevallen is dit echter niet de realiteit. Zelf alles doen kan namelijk erg tijdrovend zijn en afbreuk doen aan waar uw bedrijf voor staat, wat u zowel tijd als geld kost. Naast personeelskosten moet u ook medewerkers op de hoogte houden van marktveranderingen en wettelijke voorschriften.

  Als ondernemer moet u ook specifieke software aanschaffen, wat duur kan zijn en training van het personeel vereist. Door uw back office uit te besteden, bespaart u niet alleen tijd en geld, maar beschikt u ook over een deskundige partner voor al uw behoeften. Dit zorgt voor een georganiseerd systeem zonder gedoe of zorgen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken over administratieve taken en kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Door het overlaten van uw administratie kunt u dus kosten besparen en uw bedrijf efficiënter runnen.