Backoffice voor bedrijven en ZZP | Backoffice uitbesteden

Backoffice Uitbesteden: Ontdek de Voordelen

Door uw backoffice aan ons uit te besteden, kunt u zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de administratieve en juridische verplichtingen die gepaard gaan met het hebben van personeel, zoals salarisadministratie, arbeidsrechtelijke vraagstukken en contractbeheer. Wij nemen deze taken van u over en zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Hierdoor kunt u zich concentreren op het laten groeien van uw bedrijf en het verbeteren van uw dienstverlening. Met onze professionele ondersteuning kunt u de efficiëntie en winstgevendheid van uw onderneming verbeteren, zonder u zorgen te hoeven maken over de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken.

Sneller groeien met backofficer

Backoffice offerte aanvraag

Als u een op maat gemaakte offerte wilt ontvangen of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en u kunt ons ook altijd bereiken via het online formulier.

3 Stappen voor meer focus op uw organisatie

Step by step backofficer

Stap 1:

Vertel uw wensen en ontvang onze gratis offerte die u tot niets verplicht.

Stap 2:

Keur het voorstel goed en bedenk ‘dit had ik eerder moeten doen’.

Stap 3:

Leg uw focus meer op eigen bedrijf, u heeft nu uw backoffice uitbesteed

  Stel uw vraag
  1. Naam:

  2. Email:

  3. Telefoon:

  4. Vraag:


  * Required

  Hoe fijn zou het zijn om de back office werkzaamheden uit te besteden aan een expert op het gebied van administratie en personeelsbeheer? Het goede nieuws is dat dit mogelijk is.

  bezoek ook onze officiële website: https://payoffice.nl

  Hieronder vallen diverse diensten die we onder backoffice activiteiten scharen:

  • Contractbeheer en bijhouden en implementeren van nieuwe wet- en regelgeving
  • Urenregistratie
  • Facturatie
  • Verloning (wekelijks of vier-wekelijks)
  • Voorfinanciering
  • Debiteurenbeheer
  • Afdracht van belastingen en premies
  • Inschaling
  • Verzekeringen (waaronder aansprakelijkheid- en kredietverzekering)
  • Ziekteverzuim en opvolging
  • Certificeringen (zoals NEN 4400-1 / SNA-keurmerk, VCU)
  • Subsidies
  • Software

  Onze professionele helpdesk staat altijd direct voor u klaar om vragen van inleners en uitzendkrachten te beantwoorden. Bovendien kunt u altijd rekenen op de ondersteuning van een ervaren sparringpartner op het gebied van ondernemerschap. Zo kunt u bij ons terecht voor gratis advies en begeleiding bij het laten groeien van uw bedrijf.

  Daarnaast bieden wij regelmatig kennissessies aan over de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Door deel te nemen aan deze sessies blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied, zodat u uw dienstverlening kunt blijven verbeteren en uw klanten optimaal kunt bedienen. Bij ons kunt u rekenen op een uitgebreide en persoonlijke service, zodat u zich volledig kunt concentreren op het succesvol runnen van uw bedrijf.

  Besteed uw backoffice uit om deze drie redenen:

  1. Tijdsbesparing: Bespaar tijd door administratieve taken en het bijhouden van regelgeving en CAO’s uit te besteden. Gebruik die extra tijd om u te richten op het werven en matchen van kandidaten.
  2. Minder behoefte aan liquide middelen: Vermijd de noodzaak om lonen te financieren voordat u betalingen van klanten ontvangt, door ons dit te laten doen.
  3. Verlaagd risico: Draag de financiële risico’s van zieke of arbeidsongeschikte medewerkers, evenals het debiteurenbeheer, aan ons over. Onze specialisten blijven op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving, zodat u dat niet hoeft te doen. Dit zijn slechts enkele voordelen van het overlaten van uw backoffice – we hebben nog geen nadelen gevonden! Als je vragen hebt, stel ze aan onze backofficer via het formulier of telefonisch.

  Wij garanderen het volgende:

  1. Ons bedrijf voldoet 100% aan de WAB-regelgeving
  2. Al uw overeenkomsten zijn rechtsgeldig
  3. Alle risico’s zijn uit te sluiten
  4. Volledige subsidie ​​voor flexibel ondernemen
  5. Directe toegang tot moderne en up-to-date to-date softwarepakket
  6. Korte implementatietijd Geen behoefte aan interne of externe specialisten.

  Backofficebureau om op te vertrouwen

  Met PayOffice kunnen uw werknemers gemakkelijk hun eindejaarsoverzichten bekijken of bruto-naar-netto loonschattingen berekenen. Daarnaast kunnen uw klanten op het platform uren invoeren of facturen goedkeuren, op elk gewenst moment en waar ze ook zijn. Ons in-house ontwikkelteam zorgt ervoor dat PayOffice naadloos aansluit bij uw branding, zodat het platform eruitziet en aanvoelt als een integraal onderdeel van uw bedrijf.

  Uw stakeholders zullen geen merkbare verschillen opmerken en zullen het platform als een natuurlijk onderdeel van uw dienstverlening beschouwen. Dit geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en verhoogt het vertrouwen van uw klanten en werknemers in uw bedrijf. Met PayOffice kunt u uw dienstverlening verbeteren en uw bedrijf laten groeien.

  Besteed uw backofficetaken uit aan de personeelssoftware van PayOffice.

  Wij nemen alle administratieve, financiële en juridische taken van u over, terwijl u toch volledige toegang heeft tot de informatie via ons online platform, genaamd PayOffice. Dit digitale dossier geeft u real-time data over uw klanten, medewerkers, gewerkte uren en debiteurenbeheer. Zowel uw medewerkers als uw klanten kunnen ook gebruikmaken van dit platform door middel van hun eigen accounts.

  Door middel van dit online platform kunt u eenvoudig al uw administratieve en financiële zaken in één overzichtelijke omgeving beheren en heeft u altijd direct inzicht in uw bedrijfsvoering. Hierdoor kunt u sneller beslissingen nemen en uw bedrijf efficiënter en effectiever runnen.

  Wat kost het uitbesteden van uw back-office?

  Veel ondernemers denken dat het uitbesteden van hun back-office een flinke kostenpost met zich meebrengt. In de meeste gevallen is dit echter niet de realiteit. Zelf alles doen kan namelijk erg tijdrovend zijn en afbreuk doen aan waar uw bedrijf voor staat, wat u zowel tijd als geld kost. Naast personeelskosten moet u ook medewerkers op de hoogte houden van marktveranderingen en wettelijke voorschriften.

  Als ondernemer moet u ook specifieke software aanschaffen, wat duur kan zijn en training van het personeel vereist. Door uw back office uit te besteden, bespaart u niet alleen tijd en geld, maar beschikt u ook over een deskundige partner voor al uw behoeften. Dit zorgt voor een georganiseerd systeem zonder gedoe of zorgen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken over administratieve taken en kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Door het overlaten van uw administratie kunt u dus kosten besparen en uw bedrijf efficiënter runnen.