Backoffice voor bedrijven en ZZP | Backoffice uitbesteden

Backoffice oplossingen

Wij van Payoffice helpen u graag bij backoffice oplossingen. Deels of totaal uw backoffice aan ons overlaten? Neem contact met ons op en we maken op maat de beste backoffice oplossing voor uw bedrijf.

Inhoudsopgave

backoffice oplossingen

Backofficefuncties aan Payoffice

Het onderhouden van uw eigen backoffice-activiteiten kan kostbaar en inefficiënt zijn en kan u afleiden van uw kernactiviteiten en strategische doelen. Wij hebben eigen software welke die gegevens exact weet te verwerken.

Door backofficefuncties uit te besteden aan Payoffice, kan uw financiële instelling de noodzaak elimineren om diensten zoals callcenters te exploiteren en het toezicht door het management te verminderen door leveranciers te consolideren.

We kunnen u helpen uw groeistrategieën met vertrouwen uit te voeren, kosten te verlagen en vooral de klanttevredenheid te verbeteren.

Backoffice oplossingen offerte

Voor een opmaat gemaakte offerte of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op kantooruren en altijd op het online formulier.

Payroll oplossingen

In tegenstelling tot andere payroll-aanbieders, is back-office oplossing uw full-service payroll-afdeling, niet alleen een verwerkingsservice. Uw salarisadministratieteam beoordeelt bijvoorbeeld de elektronische tijdregistratiegegevens op redelijkheid met behulp van bewerkingsrapporten, voert alle salarisverwerkingen uit, interpreteert en verwerkt beslagleggingen, reageert op vragen van managers en werknemers en beantwoordt elementaire verzoeken om tewerkstellingsverificatie.

Er wordt ook een belastingspecialist aan uw account toegewezen die al uw loongerelateerde belastingnaleving en -rapportage afhandelt, inclusief belastingdeposito’s en federale, staats- en lokale belastingaangiften.

Onze salarisadministratie is afgestemd op uw zakelijke behoeften. Wij ondersteunen salarisbetalingen per cheque, directe storting of betaalkaart, meerdere salariscycli en speciale betaling / on demand-verwerking. Klantspecifieke opgebouwde verlofdagen en speciale rapportagebehoeften worden ook ondersteund. We bieden ook bepaalde diensten voor het beheer van voordelen.

Onze salarisadministratiediensten worden doorgaans geleverd in combinatie met onze boekhouddiensten, wat een efficiëntie oplevert die kosteneffectief is wanneer u de volledige kosten van salarisaanvragen of salarisverwerkingsdiensten van derden in aanmerking neemt, samen met uw interne personeelskosten voor de salarisadministratie.

Het personeelsbestand van vandaag evolueert en verwacht meer flexibele en handige beloningsopties. Het kan moeilijk en tijdrovend zijn om gelijke tred te houden met de vele manieren waarop uw werknemers hun salaris willen ontvangen en beheren. Laat Payoffice u helpen door u op het goede spoor te zetten om de toekomst van loon te omarmen.

Met ons platform kunt u uw werknemers een breed scala aan salarisopties bieden, van directe storting tot prepaid kaarten. We bieden ook tools waarmee u het loon van uw werknemers kunt beheren en bijhouden. Met Payoffice kunt u er zeker van zijn dat uw werknemers de meest gemakkelijke en flexibele betaalopties krijgen die er zijn.

Als u op zoek bent naar een betere manier om het loon van uw werknemers te beheren, kijk dan niet verder dan Payoffice! Ons platform is ontworpen om payroll eenvoudig en efficiënt te maken. Begin vandaag nog om te zien hoe wij u kunnen helpen de controle over het loon van uw werknemers te nemen.

Backoffice oplossing

achter backoffice icon

  Stel uw vraag
  1. Naam:

  2. Email:

  3. Telefoon:

  4. Vraag:


  * Required