Backoffice voor bedrijven en ZZP | Backoffice uitbesteden

Payroll Services

Loonadministratie diensten en oplossingen

Payoffice Services

Onze diensten

Onze oplossingen

Salarisadministratie software

Personeelsadministratie

Urenregistratie

Pensioenenregelingen

payroll telefoonnummer
Screenshot 2023-04-22 at 11-27-38 Payroll voor ondernemers aanvragen

Payoffice Services – Uw partner voor loonadministratie diensten en payroll oplossingen

Als werkgever heeft u veel verantwoordelijkheden en taken te vervullen om uw bedrijf goed te laten functioneren. Eén van deze taken is het bijhouden van de loonadministratie van uw werknemers. Dit kan echter een tijdrovende en complexe klus zijn, vooral als u te maken heeft met steeds veranderende wet- en regelgeving. Daarom is het verstandig om de hulp in te roepen van een betrouwbare partner op het gebied van loonadministratie diensten en payroll.

Payoffice Services is zo’n partner. Wij bieden een breed scala aan payroll services en salarisadministratie oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu behoefte heeft aan ondersteuning bij de salarisadministratie of op zoek bent naar een complete payroll oplossing, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen.

Onze diensten

Onze payroll diensten omvatten onder andere:

 • Salarisadministratie: Wij verzorgen uw complete salarisadministratie, inclusief het opstellen van loonstrookjes, het verwerken van loonmutaties en het indienen van belastingaangiften.
 • Loonadministratie: Wij zorgen voor een correcte en tijdige verwerking van uw loonadministratie en zorgen ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.
 • Personeelsadministratie: Wij bieden ondersteuning bij het opstellen van arbeidscontracten en andere personeelsgerelateerde zaken.
 • Urenregistratie: Wij bieden oplossingen voor het bijhouden van de gewerkte uren van uw werknemers.
 • Pensioenregelingen: Wij bieden ondersteuning bij het opzetten en beheren van pensioenregelingen.
 • Belastingaangiften: Wij verzorgen uw belastingaangiften en zorgen ervoor dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.
 • Werkgeversverklaring: Wij verzorgen uw werkgeversverklaringen en zorgen ervoor dat deze correct en tijdig worden verstrekt.

Onze oplossingen

Naast onze diensten bieden wij ook verschillende payroll oplossingen aan, zoals:

 • Salarisadministratie software: Wij bieden softwareoplossingen voor de salarisadministratie services die het proces vereenvoudigen en versnellen.
 • Online portal: Wij bieden een online portal waarin u de salarisadministratie van uw werknemers kunt bekijken en beheren.
 • Persoonlijke support: Wij bieden persoonlijke support en begeleiding bij het opzetten en beheren van uw payroll oplossingen.

Salarisadministratie software

Een belangrijke oplossing die Payoffice Services biedt is salarisadministratie software. Het gebruik van software kan de salarisadministratie vereenvoudigen en versnellen. Bovendien kunt u met onze softwareoplossingen veel tijd besparen, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wij bieden verschillende softwareoplossingen, die allemaal gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn.

Onze softwareoplossingen bieden functionaliteiten zoals:

 • Automatische berekening van loonstrookjes: Onze software berekent automatisch de loonstrookjes voor uw werknemers, op basis van de ingevoerde gegevens.
 • Urenregistratie: Onze software biedt een eenvoudige manier om de gewerkte uren van uw werknemers bij te houden.
 • Belastingaangifte: Onze software berekent de belastingen en sociale premies die moeten worden afgedragen en verzorgt de belastingaangifte.
 • Pensioenadministratie: Onze software ondersteunt ook de pensioenadministratie, inclusief het bijhouden van pensioenpremies en het opstellen van pensioenoverzichten.
 • Onze salarisadministratie software is geschikt voor bedrijven van elke omvang. Of u nu een klein bedrijf heeft of een grote onderneming runt, onze software kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften en is schaalbaar naarmate uw bedrijf groeit.

Personeelsadministratie

Naast salarisadministratie bieden wij ook ondersteuning bij personeelsadministratie. Het is belangrijk om uw personeelsadministratie goed op orde te hebben, omdat dit een belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsvoering. Wij bieden ondersteuning bij het opstellen van arbeidscontracten, het bijhouden van vakantiedagen en verzuimregistratie.

Onze ondersteuning bij personeelsadministratie omvat ook het opstellen van arbeidsvoorwaardenregelingen en het adviseren over de toepassing van cao-bepalingen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsadministratie voldoet aan alle wettelijke eisen en dat uw werknemers tevreden zijn met hun arbeidsvoorwaarden.

Stel een vraag

  Stel uw vraag
  1. Naam:

  2. Email:

  3. Telefoon:

  4. Vraag:


  * Required

  Urenregistratie

  Een ander aspect van loonadministratie waarbij wij ondersteuning bieden, is urenregistratie. Het bijhouden van de gewerkte uren van uw werknemers kan een tijdrovende klus zijn, vooral als u dit handmatig moet doen. Daarom bieden wij verschillende oplossingen voor urenregistratie, zoals online urenregistratie en urenregistratie software.

  Onze urenregistratie oplossingen bieden verschillende functionaliteiten, zoals:

  • Eenvoudig in- en uitklokken voor werknemers: Onze oplossingen bieden een eenvoudige manier voor werknemers om in en uit te klokken.
  • Overzichtelijke rapportages: Onze oplossingen bieden overzichtelijke rapportages van de gewerkte uren, zodat u snel en eenvoudig de uren van uw werknemers kunt bijhouden.
  • Automatische berekening van overuren: Onze software berekent automatisch overuren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig berekenen van overuren.

  Pensioenregelingen

  Een belangrijk onderdeel van loonadministratie is het opzetten en beheren van pensioenregelingen voor uw werknemers. Wij bieden ondersteuning bij het opzetten van pensioenregelingen en kunnen u adviseren over welke pensioenregeling het beste bij uw bedrijf past. Daarnaast kunnen wij ook het beheer van de pensioenregelingen uit handen nemen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Onze pensioenadministratie software biedt verschillende functionaliteiten, zoals het bijhouden van pensioenpremies en het opstellen van pensioenoverzichten.

  Belastingaangiften

  Het doen van belastingaangiften is een belangrijk onderdeel van loonadministratie. Het is van groot belang dat u op tijd en correct uw belastingaangiften doet, om boetes en rente te voorkomen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door het berekenen en verzorgen van uw belastingaangiften.

  Onze software berekent automatisch de belastingen en sociale premies die moeten worden afgedragen en zorgt ervoor dat uw belastingaangiften op tijd worden ingediend. Dit geeft u de zekerheid dat uw loonadministratie correct wordt uitgevoerd en u zich kunt concentreren op uw core business.

  Loonbelasting

  Loonbelasting is een belangrijk aspect van loonadministratie en kan een complexe materie zijn. Het is van groot belang dat u zich houdt aan de wettelijke voorschriften en dat u de juiste loonbelasting berekent en afdraagt. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en zorgen ervoor dat uw loonbelasting correct wordt berekend en afgedragen.

  Salarisverwerking

  Het verwerken van salarissen is een complex proces waarbij veel zaken komen kijken, zoals het berekenen van salarissen, inhoudingen en toeslagen. Wij bieden ondersteuning bij de salarisverwerking en zorgen ervoor dat uw werknemers tijdig en correct worden uitbetaald.

  Onze software berekent automatisch de salarissen, inhoudingen en toeslagen en zorgt ervoor dat de salarissen op tijd worden uitbetaald. Dit geeft u de zekerheid dat uw salarisadministratie correct wordt uitgevoerd en dat uw werknemers tevreden zijn.

  Loonstrookjes

  Een loonstrookje is een belangrijk document voor uw werknemers, omdat hierop hun salaris, inhoudingen en toeslagen staan vermeld. Wij bieden ondersteuning bij het opstellen van loonstrookjes en zorgen ervoor dat deze correct en tijdig worden verstrekt aan uw werknemers.

  Onze software genereert automatisch loonstrookjes op basis van de ingevoerde gegevens en zorgt ervoor dat deze tijdig worden verstrekt aan uw werknemers. Dit geeft u de zekerheid dat uw werknemers tijdig en correct worden geïnformeerd over hun salaris en inhoudingen.

  Werkgeversverklaring

  Een werkgeversverklaring is een document dat uw werknemers nodig hebben bij het aanvragen van een hypotheek of huurwoning. Wij bieden ondersteuning bij het opstellen van werkgeversverklaringen en zorgen ervoor dat deze correct en tijdig worden verstrekt aan uw werknemers.

  Onze software genereert automatisch werkgeversverklaringen op basis van de ingevoerde gegevens en zorgt ervoor dat deze tijdig worden verstrekt