Backoffice voor bedrijven en ZZP | Backoffice uitbesteden

Backoffice salarisadministratie

Uw backoffice ontlasten door salarisadministratie uit te besteden aan Payoffice. Tevens voor al uw andere backoffice oplossingen zijn wij de beste partij voor uw onderneming.

Inhoudsopgave

backoffice salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden

Wanneer u uw salarisadministratie uitbesteedt, zijn de volgende aspecten van belang:

 • Controleer of het bureau een Kamer van Koophandel inschrijving heeft;
 • Het bureau moet een goede reputatie hebben;
 • Maak duidelijke afspraken over de te leveren diensten en de prijs;
 • Dring aan op een contract;
 • Wilt u samenwerken met een internationaal of lokaal bureau?

Payrolling biedt veel voordelen. U heeft bijvoorbeeld geen zorgen meer over vakantiedagen, ziekteverzuim of ontslag. De payroller neemt u alle administratieve rompslomp uit handen. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw eigen werk! Daarnaast krijgt u vaak korting op diverse verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. En tot slot is het ook mogelijk om de kosten van uw kantoorruimte te drukken, omdat u de ruimte beter kunt benutten met minder werknemers op de loonlijst.

Wilt u meer weten over payrolling of wilt u de voordelen zelf ervaren, neem dan contact op met Payoffice B.V. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvraag

Voor een opmaat gemaakte offerte of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op kantooruren en altijd op het online formulier.

Loonadministratie voor uitzendbureau

De loonadministratie van een uitzendbureau kan zeer complex zijn en er zijn veel regels en voorschriften waar u als werkgever aan moet voldoen. Zo zijn bijvoorbeeld de Arbeidstijdenwet, de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag en de CAO voor Uitzendondernemingen van toepassing. Gelukkig hoeft u zich hierover geen zorgen te maken als u uw salarisadministratie aan ons uitbesteedt, want wij weten precies wat er moet gebeuren om aan al deze regels en voorschriften te voldoen. Zo voorkomt u problemen en kostbare fouten.

Uitbesteden biedt veel voordelen, maar de belangrijkste is dat u meer tijd heeft om u te richten op uw core business. Bovendien leidt het vaak tot kostenbesparingen, omdat externe specialisten weten meestal precies hoe ze het meeste uit de beschikbare middelen kunnen halen. Dit kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van de kosten.

Bent u klaar om deze stap te zetten en uw loonadministratie aan ons uit te besteden? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

achter backoffice icon

  Stel uw vraag
  1. Naam:

  2. Email:

  3. Telefoon:

  4. Vraag:


  * Required