Backoffice voor bedrijven en ZZP | Backoffice uitbesteden

logo payoffice backofficebedrijf

Backoffice uitbesteden uitzendbureau

Onze dienstverlening backoffice uitbesteden voor uitzendbureaus. Wij zijn gespecialiseerd in backoffice uitbesteden uitzendbureau

Inhoudsopgave backoffice uitbesteden uitzendbureau

uitbesteden backoffice

PayOffice telefoon nummer:

040 – 30 38 500

Wat is een backoffice uitzendbureau?

Een backoffice uitzendbureau is een uitzendbureau dat zich richt op de administratieve taken die nodig zijn om een bedrijf te ondersteunen. Dit betekent dat het uitzendbureau zich bezighoudt met taken zoals:

 • Invoeren en beheren van personeelsgegevens
 • Beheren van verlof- en ziekteverzuimregistraties
 • Het uitvoeren van salarisadministratie
 • Het verzorgen van de HR-administratie

Uitzendbureau en uitzendkrachten

Wij vragen uitzendbureaus die hun backoffice willen uitbesteden. Bent u uitzendondernemer die wel wat hulp kan gebruiken zodat er tijd overblijft? Wij verzorgen de backoffice voor elk uitzendbureau tot in de puntjes. Wij zorgen ervoor dat u volledig tevreden met ons bent.

Uitbesteden backoffice

Voordelen van het gebruik van een backoffice uitzendbureau

 • Kosteneffectief: Het uitbesteden van de administratieve taken aan een backoffice uitzendbureau is meestal goedkoper dan het in-house aannemen van personeel.
 • Flexibiliteit: Een backoffice uitzendbureau kan op elk moment worden ingezet, waardoor bedrijven hun administratieve capaciteit kunnen aanpassen aan hun behoeften.
 • Professionaliteit: Backoffice uitzendbureaus beschikken over specifieke kennis en ervaring op het gebied van HR-administratie en salarisadministratie.
 • Ruimte voor groei: Door het uitbesteden van de administratieve taken, kunnen bedrijven zich bezighouden met hun kerntaken en groeien.

Uitzendbureaus

Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Met zoveel uitzendkrachten kunt u wel wat medewerkers gebruiken. Niet in het bedrijfspand natuurlijk en dat hoeft ook niet, we hebben zelf onze eigen kantoren in Rotterdam en Eindhoven. Ook als u ZZP bent doen wij graag business met u en uw uitzendbureau.

Hoe kiest u het juiste backoffice uitzendbureau?

 • Reputatie: Kijk naar de reputatie van het uitzendbureau en lees beoordelingen en referenties van andere bedrijven.
 • Kwalificaties: Zorg ervoor dat het uitzendbureau beschikt over de juiste kwalificaties en certificeringen op het gebied van HR-administratie en salarisadministratie.
 • Communicatie: Kijk naar de manier waarop het uitzendbureau communiceert en of dit past bij uw bedrijfscultuur.
 • Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende backoffice uitzendbureaus en kies de optie die het beste past bij uw budget.

Dienstverlening voor uitzendbureaus

Zo snel mogelijk starten backoffice uitbesteden? Neem contact met ons op via formulier of bel 040 – 30 38 500. Een medewerker staat u vriendelijk en vakkundig te woord. Wilt u meer aan ons uitbesteden zoals payroll? Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken tijd voor al uw vragen.

Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Pay for people (payroll)

Payroll kunt u tevens aan ons uitbesteden. Het pay for people systeem zegt dat wij al uw uitzendkrachten op tijd het juiste salaris uitbetalen. U krijgt pas achteraf het beschuldigde bedrag om aan ons te voldoen. Dit bespaart u vele transacties, kosten en tijd. Al uw uitzend backoffice kunnen en willen wij graag van u overnemen.

backoffice voor uitzendbureaus

Screenshot 2022-11-06 at 21-37-58 How Much Will It Cost To Outsource Your Agency Back Office

Uitbesteden backoffice dienstverlening

Voor een efficiënt beheer van backoffice-ondersteuningstaken moet uw bedrijfsorganisatie zijn uitgerust met de nodige infrastructuur, moderne technologie, apparatuur en getalenteerde experts. Om dit allemaal op te zetten, is het noodzakelijk om enorm veel geld te investeren. Door de niet-kerntaken in de backoffice uit te besteden aan externe serviceproviders, kunt u het werk op een betaalbare manier gedaan krijgen.

Backoffice-outsourcingdiensten kunnen de workflow van uw bedrijf stroomlijnen en tegelijkertijd de totale kosten verlagen, wat uw efficiëntie, productiviteit, inkomsten en besparingen ten goede komt. Backofficeservices van gerenommeerde bedrijven helpen u te besparen op infrastructuurkosten en vermijden de enorme uitgaven die gepaard gaan met het werven en opleiden van nieuw personeel en het verstrekken van goede emolumenten.

uitzendbureau uitbesteden

Screenshot 2022-11-06 at 21-41-10 What is Back Office Outsourcing and Why Companies Need to Use It — The Office Squad

Bovendien zullen deze diensten uw leidinggevende verantwoordelijkheden verminderen; en ervoor te zorgen dat u uw kostbare tijd, moeite en middelen op meer kerngebieden van uw bedrijf richt. Al deze zullen u helpen uw zakelijke doelstellingen, zoals meer besparingen en inkomsten, binnen een korte tijd te bereiken.

Backoffice uitbesteden voor uitzendbureau

1) U als uitzendondernemer in staat stellen om alle administratieve taken op een tijdige, efficiënte manier te voltooien, zodat u een professionele service kunt leveren. PayOffice biedt op maat gemaakte abonnementen voor middelgrote uitzend bureaus, onafhankelijke recruiters en grotere recruitment organisaties.

2) Verhoog uw winst vanaf het begin, zodat u extra geld en tijd overhoudt om te verkopen en opnieuw te investeren. PayOffice biedt uitgebreide backoffice-oplossingen die uw dienstverlening verbeteren en bijdragen aan uw uitzendkrachten en bedrijfsresultaten.

3) Stel u in staat complexe taken op het gebied van salarisadministratie, compliance en kredietcontrole toe te wijzen aan experts. Alle PayOffice-klanten krijgen een eigen Boekhouder, Facturatiemedewerker, Recruitment Accountant en Credit Controller.

4) Uitzendorganisaties verbeter uw reputatie door consistente niveaus van klantenondersteuning te bieden, waardoor u zich onderscheidt van de concurrentie. PayOffice biedt vanaf het begin het totale beheer van vaste, aannemers en overzeese plaatsingen.

5) Verlaag de kans op menselijke fouten, omdat u niet afhankelijk bent van de competentie van slechts één of twee overbelaste mensen. PayOffice heeft een ervaren team van professionals opgebouwd, die alle facetten van de recruitmentadministratie dagelijks kunnen managen.

6) U helpen voorkomen dat u geld en tijd besteedt aan het in dienst nemen/opleiden van mensen om verschillende administratieve taken uit te voeren. TBOS kan bureaubetalingen, facturering, bureaurapportage, kredietcontrole, factuurfinanciering en meer afhandelen.

7) Maak uw administratieve taken efficiënter en zorg voor naleving. PayOffice biedt flexibele betalings- en facturatieprocessen op maat.

8) Bereid u voor op toekomstige bedrijfsuitbreiding. Als u plotselinge groei of veranderingen in uw bedrijf meemaakt, zal het systeem dat u gebruikt robuust genoeg zijn om de nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Eigenaars van wervingsbureaus besluiten om verschillende redenen uit te besteden. Sommigen van hen hebben senior financieel beheerders in dienst die vertrekken/met pensioen gaan, en ze willen geen geld of tijd besteden aan het opleiden van iemand anders om het werk te doen. Anderen vinden dat hun bestaande accountteam niet in staat is om onverwachte groei in het bedrijf aan te kunnen en sommigen vinden gewoon dat er te veel moeite en tijd wordt verspild aan het afhandelen van backoffice-taken, in plaats van het maken van nieuwe verkopen en contracten.

Backoffice uitbesteden rendement

Wanneer een directeur besluit om zijn backoffice- en boekhoudprocessen voor zijn wervingsbureau uit te besteden in plaats van deze processen in eigen beheer te nemen, zullen ze vaak een kosten- en servicevergelijking maken. In onze ervaring met de vragen die we krijgen in het PayOffice-kantoor, zal deze vergelijking echter alleen inhouden dat de salariskosten van het boekhoudpersoneel worden bekeken tegen de kosten van de uitbestedingsservice van het bedrijf, wat geen juiste weergave is van de kostenbesparing. Het bekijken van alle kosten en de verschillen in diensten is de enige manier om echt te begrijpen welke besparingen kunnen worden gerealiseerd en om de continuïteit (of toename) van de dienstverlening te waarborgen.

Hieronder vindt u een volledige lijst van de kosten waarmee rekening moet worden gehouden en waarmee u moet vergelijken bij het verhuizen naar een uitbestede dienstverlener voor uw wervingsbureau.

Uitzendadministratie

Kiezen voor backoffice outsourcing heeft drie voordelen. Ten eerste kunt u door kosteneffectief, d.w.z. tegen lagere kosten, uw backoffice-functies effectief te beheren. Ten tweede heb je toegang tot een enorme talentenpool, infrastructuur en technologie die er het meest toe doen. Ten derde hoeft u geen middelen in te huren voor het onderhouden van uw eigen niet-kerntaken, waardoor u geld en tijd bespaart die u kunt gebruiken voor de ontwikkeling van andere kernactiviteiten. Nu gaan we enkele checklists bespreken die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste backoffice outsourcingpartner voor uw bedrijf. Laten we beginnen.

1. Definieer uw werkbereik

Voordat u de juiste backoffice-outsourcingpartner gaat vinden, moet u precies weten wat u van hen wilt. Het definiëren van uw werkterrein is cruciaal om uw vereisten van het backoffice-outsourcingproces te begrijpen en het kan u helpen bij het bereiken van kostenefficiëntie en het begrijpen van de exacte vereisten van uw outsourcingprojecten. Een duidelijke roadmap van de projectvereisten is essentieel voor het succes van outsourcing en het zal u helpen om de behoefte en omvang van uw projecten op een betere manier aan uw dienstverlener te pitchen.

2. Toegang tot technologie

Als u klaar bent met de reikwijdte van uw projectvereisten, is de volgende stap het selecteren van een backoffice-outsourcingpartner die gespecialiseerd is in het domein van uw zakelijke functies. Onthoud dat je niet in elke bedrijfsfunctie specialisatie nodig hebt, maar je moet de technische vaardigheden van je outsourcingpartner controleren, zodat je toegang hebt tot het technologische veld en je het in je bedrijfsprocessen kunt implementeren. Technische competentie, ervaring in het behandelen van complexe projecten van hetzelfde domein, vaardigheden, talenten, enz. zijn belangrijke checklists die zullen helpen bij het selecteren van de juiste dienstverlener voor uw bedrijf.

3. Divers serviceaanbod

Het bereik en de diversiteit van het product- en dienstenaanbod van een dienstverlener zijn erg belangrijk wanneer u op zoek bent naar de juiste backoffice outsourcingpartner voor uw bedrijf. Een partner met meerdere serviceaanbiedingen heeft toegang tot een enorme talentenpool en middelen in verschillende disciplines. Een partnerschap met multidisciplinaire capaciteiten kan een reeks nieuwe kansen aan het licht brengen die voorheen over het hoofd werden gezien of onontdekt.

4. Flexibele outsourcingpartner uitzendorganisaties

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn twee belangrijke criteria waaraan uw perfecte backoffice outsourcingpartner moet voldoen. Uw serviceprovider moet flexibel zijn, zodat hij de exacte outsourcingoplossingen kan bieden die u nodig hebt. Schaalbaarheid is een belangrijk aspect dat essentieel is voor het op- en afschalen van uw outsourcingbehoeften. Ze moeten flexibel genoeg zijn om uw problemen op te lossen en zich zo nodig aan veranderingen aan te passen zodra u met hen communiceert. Daarom is een snelle reactie en flexibiliteit belangrijke aandachtspunten wanneer u de beste backoffice-outsourcingpartner kiest.

5. Naleving van gegevensbeveiliging

Selecteer altijd een serviceprovider die bekend staat om zijn hoogwaardige gegevensbeveiligingsbeleid. De gegevens van uw bedrijf zijn gevoelig en vertrouwelijk. Inbreuk op gegevens kan leiden tot downgraden van uw bedrijf. Outsourcing betekent dat u gevoelige informatie deelt met uw serviceprovider. Controleer altijd of uw backoffice-outsourcingpartner een uitstekende staat van dienst heeft op het gebied van gegevensbeveiligingsprotocollen en een geheimhoudingsverklaring heeft. Ze moeten hun beveiligingsprotocollen vaak bijwerken en de laatste update in hun beleid handhaven, zodat uw gegevens veilig blijven.

6. Gerenommeerde trackrecord

Een gerenommeerde backoffice-outsourcingpartner wordt gegarandeerd vertrouwd door tal van bedrijven. Ze doen nooit concessies aan de kwaliteit van de dienstverlening en leveren hun project altijd op tijd op. Controleer daarom de bedrijfsrecensies op hun website of op een ander openbaar forum van derden waar u de daadwerkelijke feedback kunt krijgen over de staat van dienst van verschillende outsourcingbedrijven. Diepgaand onderzoek en minutieuze achtergrondcontrole van een paar bureaus zijn essentieel voordat u een outsourcingpartner voor uw bedrijf kiest.

7. Budgettransparantie

Transparantie en authenticiteit in kosten en contract zijn erg belangrijk wanneer een bedrijf op het punt staat een samenwerking aan te gaan met een andere organisatie. Eventuele verborgen kosten en andere factoren kunnen de partnerschappen verpesten en daarom zal het resultaat van de uitbesteding niet aan uw verwachtingen voldoen. Daarom moet u, voordat u uw backoffice-outsourcingpartner selecteert, de authenticiteit en transparantie controleren die door het bedrijf in elk proces van de overeenkomst wordt gehandhaafd. Budgettransparantie is iets dat u een idee geeft van de totale kosten die zullen worden gemaakt in het proces van uitbesteding. Een duidelijk idee helpt bij het correct toewijzen van uw budget binnen het bedrijf en ook voor een soepele bedrijfsstroom.

8. Marktreputatie

Marktreputatie van elk bedrijf is het eerste en belangrijkste aspect dat moet worden gecontroleerd voordat contact wordt opgenomen met een bedrijf. Het laatste wat u wilt, is een outsourcingpartner die de oplevering van projecten altijd vertraagt. Controleer voordat u een contract ondertekent altijd de reputatie van backoffice-outsourcingbedrijven, zowel offline als online, zodat u oprechte feedback over het bedrijf kunt krijgen. De ervaring van het bedrijf en zijn reputatie worden beschouwd als een van de essentiële checklists waarmee u rekening moet houden wanneer u de beste backoffice-outsourcingpartner voor uw bedrijf gaat selecteren.

9. Begrijp de wettelijke vereisten

Juridische aspecten zijn een veelvoorkomend probleem wanneer een bedrijf een samenwerking aangaat met een ander bedrijf. Er zijn meerdere facetten van wet- en regelgeving waaraan bedrijven zich moeten houden om zaken te doen in een gebied. De verkoper moet voldoen aan de wet- en regelgeving van dat land. Het begrijpen van wettelijke vereisten is belangrijk omdat de regelgeving van het ene land naar het andere land verandert. Als u overweegt te kiezen voor offshore outsourcing, dan is het kiezen van een juridische en veiligheidsconforme backoffice outsourcingpartner de beste optie voor uw bedrijf .

Opsommen

Backoffice outsourcing is een belangrijk maar onvermijdelijk aspect dat het beste resultaat voor uw bedrijf zal opleveren als u het geluk heeft de juiste dienstverlener voor uw bedrijf te vinden. Het beheren van niet-kerntaken samen met de kerntaken kan overweldigend zijn voor een bedrijf om het alleen te doen. Trupp Global is een gerenommeerd outsourcingbureau dat bekend staat om het leveren van de beste outsourcingoplossingen voor haar klanten. Trupp Global treedt op als zakenpartner en biedt hen relevante oplossingen voor bedrijfsgroei. Als betrouwbaar backoffice-outsourcingbedrijf heeft Trupp Global de expertise en bekwame middelen in huis om complexe uitdagingen aan te kunnen. Uitbesteden backoffice uitzendbureau.

Contact uitzendbureau uitbesteden

  In conclusie, het gebruik van een backoffice uitzendbureau is een slimme keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun administratieve lasten te verlichten. Door de uitbesteding van taken zoals personeelsbeheer, salarisadministratie en HR-administratie, kunnen bedrijven zich bezighouden met hun kerntaken en zich richten op groei en ontwikkeling.

  Bij het kiezen van een backoffice uitzendbureau is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals reputatie, kwalificaties, communicatie en prijs, zodat u verzekerd bent van een partner die aan uw specifieke behoeften voldoet.